-min.webp)
Lunch i årstiden
DAGENS LUNCH
Vår herrgårdslunch inkluderar alltid en hemgjord soppa eller sallad, nybakat bröd och kaffe med något sött till.
Våra kockar och kallskänkor lägger stor vikt vid att minimera svinn och använder alltid dagens bästa råvaror. Menyn blir på så vis en god överraskning för dig som äter lunch hos oss på Såstaholm.
Vi rekommenderar alltid att du bokar bord, så vi vet att du kommer och kan förbereda för dig.
VECKANS LUNCH V.13
MÅNDAG
Lubb med ris, Pak choi och vitvinssås
TISDAG
Röding med potatis, fänkål, brynt smör och soja
ONSDAG
Fläskschnitzel ”Tonkatsu” med ris och asiatisk coleslaw koriander
TORSDAG
Oxbringa med kokta gulbetor, surkål, senapskräm och smörad buljong
FREDAG
Fish & chips med remouladsås, citron och dill
Serveras måndag - fredag 11-30-13.00
Med reservation för ändringar, dock alltid lika gott!
Våra kockar och kallskänkor lägger stor vikt vid att minimera svinn och använder alltid dagens bästa råvaror. Menyn blir på så vis en god överraskning för dig som äter lunch hos oss på Såstaholm.
Vi rekommenderar alltid att du bokar bord, så vi vet att du kommer och kan förbereda för dig.
VECKANS LUNCH V.13
MÅNDAG
Lubb med ris, Pak choi och vitvinssås
TISDAG
Röding med potatis, fänkål, brynt smör och soja
ONSDAG
Fläskschnitzel ”Tonkatsu” med ris och asiatisk coleslaw koriander
TORSDAG
Oxbringa med kokta gulbetor, surkål, senapskräm och smörad buljong
FREDAG
Fish & chips med remouladsås, citron och dill
Serveras måndag - fredag 11-30-13.00
Med reservation för ändringar, dock alltid lika gott!