Lunch i årstiden
DAGENS LUNCH
Vår herrgårdslunch inkluderar alltid en hemgjord soppa eller sallad, nybakat bröd och kaffe med något sött till.
Våra kockar och kallskänkor lägger stor vikt vid att minimera svinn och använder alltid dagens bästa råvaror. Menyn blir på så vis en god överraskning för dig som äter lunch hos oss på Såstaholm.
Vi rekommenderar alltid att du bokar bord, så vi vet att du kommer och kan förbereda för dig.
VECKANS LUNCH V.47
MÅNDAG
Rimmad oxbringa med morot, persilja och smörad buljong
TISDAG
Höstgryta på svenskt nötkött med mandelpotatispuré, lök, chili och rödvin
ONSDAG
Svensk gårdskyckling med rostad potatis och hummus på svenska ärtor
TORSDAG
Kåldolmar med gräddsås och lingon
FREDAG
Högrevshjärta med bakad tomat och bearnaise
Serveras måndag-fredag 11.30-13.00
Våra kockar och kallskänkor lägger stor vikt vid att minimera svinn och använder alltid dagens bästa råvaror. Menyn blir på så vis en god överraskning för dig som äter lunch hos oss på Såstaholm.
Vi rekommenderar alltid att du bokar bord, så vi vet att du kommer och kan förbereda för dig.
VECKANS LUNCH V.47
MÅNDAG
Rimmad oxbringa med morot, persilja och smörad buljong
TISDAG
Höstgryta på svenskt nötkött med mandelpotatispuré, lök, chili och rödvin
ONSDAG
Svensk gårdskyckling med rostad potatis och hummus på svenska ärtor
TORSDAG
Kåldolmar med gräddsås och lingon
FREDAG
Högrevshjärta med bakad tomat och bearnaise
Serveras måndag-fredag 11.30-13.00