Perfekta miljöer för middag och fest

Här på Såstaholm har vi flera matsalar vilket gör att flera grupper kan äta samtidigt men kan ändå få sitta lite avskilt om så önskas.

Cirkus, som är vår största matsal och festvåning, tar upp till 120 personer. Under sommarhalvåret öppnar vi vår sköna sjöterrass Solsidan och vår trevliga grillpaviljong för specialarrangemang upp till 45 personer, båda med härlig utsikt över Vallentunasjön.

 

Matsalar

 • Matsal Cirkus

  Cirkus

  Såstaholms största matsal. Det nästan runda rummet har fönster i tre vädersträck som tillsammans med det tornliknande taket ger härligt ljusinsläpp.

  Läs mer
 • Matsal Sjösala

  Sjösala

  Vår näst största matsal för upp till 70 personer, med vacker utsikt över Vallentunasjön och med en loungeyta som är perfekt för en kopp te på eftermiddagen eller en drink efter maten.

  Läs mer
 • Matsal Höstsol

  Höstsol

  Perfekt matsal för det något mindre sällskapet som vill sitta lite avskilt. Här ryms upp till 35 personer och det bjuds på en härlig utsikt över Vallentunasjön.

  Läs mer
 • schröder matsal

  Schröder

  En liten och intim matsal som vittnar om hur det var på det gamla Höstsols tid. Passar det lilla sällskapet för upp till 10 personer.

  Läs mer
 • backstage cabaret

  Cabaret

  Cabaret ligger intill vårt Backstage. En skön lokal med 10 runda cafébord för upp till 40 personer, med en liten scen för spontana publikframträdanden.

  Läs mer
 • grillstugan eld

  Steakhouse

  Steakhouse ligger som en separat byggnad och har utsikt över Vallentunasjön. Perfekt lokal för kräftskivan eller grillmiddagen.

  Läs mer
 • Solsidan

  Solsidan

  Den perfekta ytan för mingel till fördrinken, avslappnad grillmiddag eller bara för att slå sig ner efter maten.

  Läs mer