Stjärnrum

Några av rummen på Såstaholm är alldeles, alldeles speciella. De är inredda av kända scenkonstnärer som alla tilldelats Såstaholms pris till Höstsols minne

OM STJÄRNRUMMEN…

Vi är oerhört stolta över vår historia där teater och scenkonst löper som en röd tråd genom allt. Alla våra rum är döpta efter stjärnor som bott här på det gamla Höstsol, men för att ta historien in i nutiden delar vi sedan fem år tillbaka årligen ut ett scenkonstpris, Såstaholms pris till Höstsols minne. Pristagaren får, förutom en prissumma som ska användas för den kreativa personliga utvecklingen, möjligheten att inreda ett hotellrum hos oss. Rum som speglar deras personlighet, intressen eller bara en känsla de vill förmedla.

Bo som en stjärna för 3000:-/natt & rum inkl frukostbuffé, bokas på tel 08-510 194 00.

 Säng bild 2 Alicia Vikander panorama Skrivbord Alicia Vikander panorama
ALICIA VIKANDERS RUM

Alicia är vår senaste stjärna som nu inrett sitt alldeles egna rum, och vilken stjärna hon är! Personligt, varmt och en världskarta påminner om att den här tjejen idag har hela världen som arbetsfält.

 


LINDY LARSSONS RUM

Lindy är dansare och sångare som dansade rakt in i våra hjärtan när han med liv och lust gick in för sitt inredningsprojekt här hos oss. Kitsch blandat med moderna murriga färger och inte minst, en alldeles egen uteplats där man kan njuta av kvällssolen.

 


ELIN ROMBOS RUM

Elin är en blommande operastjärna som hade slottet i Versailles som förebild när hon tillsammans med vår kreatör valde inredningsstil. Med sköra spetsar, porslinsfiguriner och mycket detaljer skapar det en romantisk helhet i rummet.

 


JOEL KINNAMANS RUM

Joel har valt murrigt rött som bas i sin inredning, med favoritplattorna från LP-tiden i fokus och en alldeles egen biosalong! Vilket känns självklart för en filmstjärna med fokus inställt på Hollywood!

 


JOSEFIN LJUNGMANS RUM

I Josefins rum är det ljust och pastelligt, med egen hängstol för en lugn tankestund för sig själv. En cool inredning utvalt av en riktigt cool tjej!

Läs mer om de pristagare som inrett hotellrummen här >>