Bröllopsmat och dryck

Bjud gärna bröllopsgästerna på ett glas väl kyld champagne och smakrika snittar i väntan på middagen. Och efterlängtad vickning framåt småtimmarna.

Vi försöker att använda oss av säsongens råvaror så därför har vi inte någon färdig meny som ni väljer ifrån utan istället specialkompnerar vi en meny för just Er fest med det bästa säsongen har att erbjuda.

Snittar

Små men ovanligt goda snittar passar fint till champagnen som serveras mellan vigsel och middag.

Nedan följer ett urval av de snittar vi rekommenderar:
– Skagen
– Tortillarulle med serranoskinka, ruccola och färskost
– Tortillarulle med chorizo, ruccola och färskost
– Hembakat sirapsbröd med ostcrème
– Crostini med tapenade
– Crostini caprese
– Getostbollar med nötkross

 

Vickning

Efter timmar av firande, skålande och dansande smakar det gott med vickning. Bjud på något enklare att äta och dricka framåt småtimmarna.

Vickningsmeny
– Varmkorv med bröd, majonäsgurka, rostad lök, ketchup, senap och hemgjord räksallad
– Janssons frestelse
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Ost & charkbricka

Önskas fler förslag ordnar vi det

Drinkbar
– Ett glas husets röda eller vita vin 90 kr
– Starkcider 50 cl 72 kr
– Starköl  50 cl 72 kr
– Starköl 33 cl 65 kr
– Läsk/Loka 30 kr
– Drinkar med 4cl sprit 110 kr

Bröllopstårtan

Hos oss är det kallskänkorna som bakar bröllopstårtorna och det gör de med stor glädje och kreativitet. Dina önskemål styr men här kommer några delikata förslag:

Choklad-passion med mörk choklamousse, passionsfrukts-pannacotta, sans farin-botten.

Vit hallon-dröm
  med vit choklad-mousse, hallon-mousse, mangelmarängbotten (Daquise)

Jordgubb & crème brulée
med jordgubbsmousse, vanilj-crème brulée, sockerkaksbotten (anslag)

Cocos & lime
  med färskostmousse, rostad cocos, limecurd, cocosbotten

Klassisk Princess
 med hemgjord vaniljkräm, hemkokt sylt, marsipan, sockerkaksbotten

Brudparet som ska kröna toppen av tårtan ingår, om ni inte vill ta med ett eget.